Bateria externa RavPower Element

Un dels principals punts dèbils dels mòbils utilitzats com a càmera de vídeo és la baixa autonomia energètica que tenen. Gravant vídeo els mòbils devoren bateria!

A diferència de les videocàmeres professionals, els mòbils no estan dissenyats per un canvi regular i senzill de bateria. És més, a molts dispositius mòbils tan sols els pots canviar la bateria fent ús d’un tornavís.

Així doncs, quines opcions tenim? Doncs, o bé gravem amb el mòbil connectat a la corrent o bé utilitzem bateries externes.

Us vull mostrar la bateria externa per mòbils Element de RavPower, un senzill trastet que ens permet allargar l’autonomia del nostre mòbil fins a 5 vegades la seva capacitat.

Perquè us en feu una idea, la capacitat de la bateria del Nexus 5 és de 2300 mAh, la capacitat d’emmagatzematge del RavPower Element és de 10400mAh. Això és més de 4 vegades la capacitat del Nexus!

Aquest extra d’energia ens permet afrontar les gravacions de vídeo amb el mòbil amb molta més tranquil·litat i sense estar pendents tota l’estona de l’endoll més proper. Tot i que l’embalum de la bateria pot resultar una mica molest, i cal enginyar algun mètode per aguantar-la correctament, l’autonomia que ens proporciona val la pena.

Els cops que l’he utilitzat, he fet servir la bossa de transport que ve dins la caixa per subjectar-me la al canell o per deixar-la penjant al trípode quan n’he hagut de menester.

La bateria Element funciona via USB. Per utilitzar-la, doncs, només cal connectar el mòbil via cable USB a la bateria. De seguida veureu que el mòbil es posa en mode càrrega.

A més a més, l’Element, porta un indicador lluminós que ens informa de la quantitat de bateria que ens resta disponible. Per recarregar l’Element tant sols l’hem de connectar via USB a un ordinador o a la corrent utilitzant l’adaptador del mòbil.

Perquè això sí que és una cosa curiosa, la caixa no inclou un adaptador de corrent. Només inclou:

  • La bateria Ravpower Element 10400mAh.
  • Dos cables USB.
  • Una funda (molt maca i resistent).
  • Adaptadors USB per diversos dispositius.
Continguts dins la caixa del RavPower Element 10400mAh
Continguts dins la caixa del RavPower Element 10400mAh

A pesar d’aquesta petita relliscada de l’adaptador de corrent, la Bateria RAVPower, és una molt bona compra. Només val uns 23€ i ens dóna autonomia per les nostres sessions de gravació.