Com fer sang de mentida

La sang canvia moltes coses, la sang és sinònim de drama i just per això la sang és un element que sol aparèixer en moltes idees de conflicte que tenim. A continuació us mostraré com fer sang amb productes que podeu trobar al supermercat.

 

Escena d'una crim
Escena d’una crim

Aquesta recepta de sang és comestible. Això no vol dir que us l’hàgiu d’empassar, això vol dir que per si alguna cosa us l’empasséssiu no passaria absolutament res.

 

Una altra qüestió a tenir en compte és que aquesta sang taca molt. Per tant, assegureu-vos de què la roba que utilitzeu és per llençar o que la netejareu de seguida. Si esteu gravant planifiqueu gravar primer els plans on la roba surt neta sinó tindreu problemes de raccord. És sang de broma però taca molt, us recomano utilitzar roba de per llençar.

 

De la mateixa manera que taca la roba també embruta la pell i els cabells. La sang de mentida és molt enganxifosa i un cop seca és força molesta. Assegura’t de tenir un lloc on els actors puguin rentar-se. És més, si és una escena on s’han d’embrutar molt procura que els actors puguin marxar després d’haver-la gravat. Els dies de calor pot arribar a ser molt molest. Hagin de gravar més escenes o no, assegura’t que els actors tenen un lloc on poder-se rentar bé.

 

Els ingredients que us poden fer falta els podeu trobar a qualsevol supermercat:

Xarop de grosella.

-Cacau en pols.

Aigua.

-Salsa de soja dolça

-Xocolata líquida de postres

-Gelatina en pols

-”Blue” (sempre al costat de la Grosella al supermercat)

-Farina

 

Ingredients per fer sang de mentida
Ingredients per fer sang de mentida

 

Recordeu que estem fent efectes especials i no intentant guanyar un premi a la simulació. És per això que depenent de l’efecte que vulguem fer crearem la sang més o menys espessa, més o menys llefiscosa, amb més o amb menys grumolls.

 

El grau d’espessor i els grumolls els aconseguim amb el cacau en pols, la llefiscositat l’aconseguim amb la xocolata líquida o la gelatina i la salsa de soja la fem servir per enfosquir el color del de la barreja. Finalment podem aconseguir grumolls força esgarrifosos amb Farina i aigua.

 

El procés base

 

  1. Afegirem una part de xarop de grosella per una part d’aigua.

  2. Afegirem una bona quantitat de cacau amb pols.

  3. Barregem.

 

Fer sang de mentida
Cal tenir en compte que és un procés una mica llefiscós

 

Aquesta és la base de la nostra sang. A partir d’aquí podem fer variacions depenent del tipus de sang que vulguem aconseguir. La base d’una per part de grosella per una part d’aigua dóna un resultat força dens, podeu esclarir la barreja afegint-hi tanta aigua com vulgueu sempre, sí, fixant-vos de no tornar la barreja rosa.

 

Per fer la sang més llefiscosa podem afegir xocolata líquida a la barreja. Si necessiteu molta sang aquesta no és la millor opció. Si necessiteu fer molta sang, i que sigui llefiscosa, llavors us recomano utilitzar gelatina en pols.

 

Doncs aquesta és la recepta per fer sang de mentida. Primer feu la base i després varieu el tipus de sang segons el resultat desitjat.

 

escena d'un crim
Aquesta és l’escena del crim